e-bojtár 2013.09.04. 22:32

A kezdetek

A BNI mára öt kontinensen 55 országban segíti a vállalkozásokat üzletük személyes ajánlásokon és kölcsönösségen alapuló építésében. A több mint 400 magyar vállalkozást tömörítő BNI Magyarország 2013-ban partnereivel Vállalkozz határok nélkül! címmel pályázatot indított, hogy újabb eszközöket adjon tagjainak tudásuk és ezáltal vállalkozásuk fejlesztéséhez, a szervezet nemzetközi jelenlétének és a külföldi piacralépés előnyeinek kihasználásához.

Olyan jó lett a pályázatom, hogy azt mondták: legyél te az, aki a BNI, a Masterclass és a Globus Travel által felajánlott több mint 1 millió forint értékű nyeremény segítségével:

  • elrepül Londonba,

  • ahol egy hétig egy szuperintenzív, tudásszintjének megfelelő nyelvtanfolyamon vesz részt,

  • üzletembereket, új lehetséges partnereket ismer meg a BNI csoporttalálkozókon,

  • miközben természetesen felfedezi London izgalmas nevezetességeit,

  • s egy hét után magabiztosabb nyelvtudással, új ismeretségekkel és felejthetetlen élményekkel a zsebében tér haza, hogy a tapasztalatait és a megélt inspiráló pillanatokat aztán saját cégében vagy projektjében kamatoztassa.

A Masterclass, az ország egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező nyelvi utaztatója adja ehhez az oktatási hátteret és biztosítja a szállást. A Globus Travel utazási iroda gondoskodik arról, hogy a nyertes egy pillanatig se unatkozzon, és még sokáig mesélhessen a London Eye panorámájáról vagy akár az Oroszlánkirály musical csodálatos díszleteiről. A BNI pedig segít abban, hogy a legjobb csoportokat látogassam, és sok-sok értékes ismeretséggel gazdagabban folytathassam vállalkozásaim fejlesztését.

Irány London!

1011124_531878643527262_994763057_n.jpg

Címkék:pályázat london bni Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozzhataroknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr975495715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása