e-bojtár 2013.09.05. 11:18

Ahova biztos eljutok

Londoni időtöltésem három fontos részre osztható.

1. nyelvtanulás: délutáni órák Euston-i iskolában, délutáni opcióval, intenzív, heti 30 tanóra. Az angol nyelvórák mellé lehet fakultációt választani az intenzíven belül, ami egy dupla óra, 2x45 perc. Fakultációból felkínáltak 13 különböző témát (film study, get talking, write now, ...), amit mind jó lett volna választani. A Masterclassnál szerencsére segítettek szűkíteni a kört és a végén választottak is egy nekem valót. És bármilyen furcsa, de a nyelvtanulás mellé jár a szállás is. Úgyhogy azt nem kell külön intéznem :-)

2. BNI: a kecskeméti BNI csoport tagjaként pontosan tudom, hogy mennyivel egyszerűbb üzleti kapcsolatokat keresni egy számomra idegen közegben. A reggelek nagyon korán fognak kezdődni, mert a magyar szokásoknak megfelelő 8 órás kezdés helyett Angliában 6:45-kor indul az élet és 8:30-kor már vége is a reggelinek. Ami eddig biztosnak tűnik, hogy 4 csoportot látogatok meg:

3. szórakozás: ez még igazán képlékeny, mert a Globus Travel is szervez nekem célpontokat (londoni városnézést, belépést a Tower of London, London Eye, Madame Tussauds London nevezetességekbe, West End musical belépőt) de én is elkezdtem gyüjteni az érdeklődésemnek megfelelő látnivalókat. A London Eye lehet, hogy most kimarad, mert a fele ilyen magas bécsi Riesenradot csak becsukott szemmel sikerült teljesíteni :-|

A Masterclass egyik kedves munkatársa röviden összefoglalta a programomat:

Reggel business meetings, utána pedig intenzív angol, este buli :) Szóval mielőtt mész, aludd ki magad rendesen :-)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozzhataroknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr965496130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masterclass 2013.09.13. 18:39:05

Jó utat, jó tanulást és sikeres üzletkötéseket kíván a MasterClass csapata!

nyelvtanulas-kulfoldon.blog.hu/2013/09/13/osz_az_uzletemberek_idoszaka

vhn 2013.09.15. 22:20:49

@masterclass: köszönöm a segítségeteket mindenben! Rajtatok már nem fog múlni, most én következek!
süti beállítások módosítása